Ervaar sportiviteit en comfort met de Citro├źn Campster!

   
Antionuszoekt

Ervaar sportiviteit en comfort met de Citroën Campster!

Amsterdam, 3 november 2021

Bent u op zoek naar een sportieve en veilige camper voor het hele gezin? Bekijk dan eens de Citroën Campster van de Duitse camperfabrikant Pössl. Want Citroën heeft in samenwering met de Duitse camperbouwer Pössl een campervan gebouwd die werkelijk alle verwachtingen overtreft.

De Campster is een veelzijdige en overzichtelijk ingerichte campervan die gebouwd is op basis van de Citroën SpaceTourer. De auto oogt niet alleen sportief, maar is dat ook. De rijeigenschappen zijn zoals je van een Citroën gewend bemt: gericht op comfort en met de unieke vering waar het Franse automerk om belend staat. 


           

                                              De Citroën Campster Rip Curl

Standaard dik uitgerust

De Campster kan geheel gepersonaliseerd worden, maar is standaard ook al dik uitgerust. Zo zitten er standaard lichtmetalen velgen op en zijn de bumpers in de kleur van de carrosserie meegespoten.  

Duur en toch ook weer niet 

De prijs voor een Campster is duur, maar toch ook weer niet. Want voor een beetje goed uitgeruste Campster betaal je in Nederland al snel tussen de 60 en 80 duizend Euro. Dat is natuurlijk een hele hoop geld voor een auto. Maar wanneer je het vergelijkt met de vergelijkbare Volkswagen California is dat toch aanzienlijk goedkoper. 

                           Een Citroën Campster Joie de vivre, gespot in Goes